دولت عشق
سیاسی-اقتصادی -اجتماعی

ساكتين فتنه از كجا آمده‌اند؟

 

از اونجايي كه متأسفانه 25 ميليون آدم تندرو و غير عقلاني تو اين مملكت داريم كه به نخبگان توهين كردن و دهن بعضي از افراد رو به فحش و... باز كردن، شيپورچي بالاجبار پذيرفته كه فتنه 88 يه سوء تفاهم كوچيك بوده كه شكر خدا با كشته شدن چند تا بسيجي تندرو (شهروند درجه 2) با ساتور و قمه و... تموم شد. اگر چه خسارات ناچيز! چندين ميلياردي به شهر و مردم وارد شد، اما خدا رو هزار مرتبه شكر كه حتي از دماغ يه آقازاده هم خون نيومد و طبق آخرين اطلاع موثق، همه آقازاده‌ها و آقايان حاضر در فتنه در صحت و سلامت به‌سر برده و مشغول لبخند زدن هستند! ضمناً مردم چكار دارن كه كي تو فتنه سكوت كرد يا نكرد؟ اصلاً مردم چكاره اين انقلابن؟ سرقفلي انقلاب در دست خواص است و خودشون مي‌دونن باهاش چكار كنند. چه فتنه‌اي، چه كشكي چه پشمي؟! نتايج انتخابات به قباي يه سري آقايون برخورد و باعث كدورت خاطر و رنجش اعصاب عزيزان شد! وقتي هم زنگ مي‌زدي بهشون كه موضع بگيرن، پيغامگير تلفن‌شون مي‌گفت: «خواص مورد نظر در حال لابي براي ابطال انتخابات مي‌باشد» يا «مشترك مورد نظر مشغول دادن علوفه به اسب فتنه و زدن يكي به نعل و يكي به ميخ مي‌باشد» و..
محض اطلاع دوستان بگم كه اصولاً در هيچ سياره‌اي به جز زمين، امكان حيات موجود زنده نيست و ساكتين فتنه همگي ساكن همين سياره خاكي مي‌باشند! يه عده‌اي رفتن تو ويلاهاشون بيرون تهران تا آب از آسياب بيفته، يه عده هم مثل يه ماكت ساكت يه گوشه نشستن تا انقلاب از خودش دفاع كنه! ضمناً به جز افرادي كه نمي‌تونم اسمشون رو بيارم، بقيه ساكتين فتنه عبارتند از: درختان خيابان وليعصر، مجسمه فردوسي در ميدان فردوسي و...
البته مال و املاك و زمين‌هاي برخي ساكتين فتنه كمي تا قسمتي در حد و اندازه يك سياره است!

 

آيت‌الله آملي لاريجاني مطالعه فرمايند
خبر اول اين كه روز گذشته روزنامه اصلاح‌طلب وابسته به مصطفي كواكبيان در صفحه اول خود به صورت آشكار و به بهانه بخشنامه اخير رئيس‌جمهور به دستگاه‌هاي اجرايي، وي را به بني‌صدر خائن تشبيه كرد. اين روزنامه در مطلبي تحت عنوان واكنش فعالان سياسي به بخشنامه احمدي‌نژاد عليه مجلس تيتر زد: «بني‌صدر هم تلاش مي‌كرد، مجلس را تابع خود كند!» در متن اين مطلب نيز به نقل از اسدالله بادامچيان از اعضاي برجسته حزب مؤتلفه اسلامي آمده است: «هر كسي كه دنبال ديكتاتوري بوده روي مجلس و تابع كردن آن سرمايه‌گذاري كرده است. من به مسائل بدبين نيستم اما بني‌صدر هم مي‌كوشيد كه مجلس را تابع خود كند!» همچنين در بخش ديگري از اين گزارش، عليرضا محجوب رئيس خانه كارگر اظهار مي‌دارد: «هر ستمگري ظلم خود به مردم را از مجلس آغاز مي‌كند!» ضمن آن كه اين روزنامه علاوه بر تيتر و مطالب فوق در كاريكاتوري كه در صفحه اول چاپ شده نيز به دولت و رئيس‌جمهور توهين نموده است. اين اظهارات و مطالب توهين‌آميز نسبت به رئيس جمهور در حالي در يك روزنامه منتشر مي‌شود كه رياست محترم قوه قضائيه در جلسه مسئولين قضايي تأكيد كرده بود؛ دستگاه قضايي با رسانه‌هايي كه به مسئولين كشور اهانت مي‌كنند برخورد خواهد كرد.

نامه سرگشاده انجمن های اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های تهران به علی لاریجانی

در جهت تطهير فتنه گام برنداريد!

 

انجمن‌های اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های تهران در واكنش به اظهارات روز سه‌شنبه علی لاریجانی رئيس مجلس شوراي اسلامي نامه‌اي سرگشاده نوشتند.
در بخشي از اين نامه آمده است: شنیده‌ایم که در سخنرانی اخیرتان گفته‌اید: «اگر قصد شما خیر است و هر کدام بلدید جامعه را اداره کنید، برای اداره کشور بلد بودن و کاردان می‌خواهیم نه اینکه با این تئوری‌ها ساکتین فتنه، مارقین فتنه و راکبین فتنه که معلوم نیست از کدام کره نازل شده، دنبال آن هستید که یک قبیله‌ای را حاکم کنید ولی این طور نمی‌شود»
در این باب تذکر چند نکته را ضروری مي‌دانیم:
اولاً باعث خرسندی و خوشحالی ما است که شما به فکر اداره مطلوب کشور هستید و در جهت حل مطالبات اصلی مردم دغدغه دارید که این هم در نوع و زمان خود بسیار مهم و قابل تقدیر است اما نوع مواجهه خواص با مطالبات مقام معظم رهبری آن هم در بزنگاه‌های انقلاب در خور توجه ویژه است. تنها برای نمونه بد نیست بر سخنان مقام معظم رهبری در تاریخ دوم مهرماه سال 88 در دیدار با اعضای خبرگان رهبری مروری کنیم.
ایشان در بخشی از بیانات خود مي‌فرمایند: «جنگي كه وجود دارد، از جنگ نظامي اگر خطرش بيشتر نباشد، كمتر نيست» و در ادامه تأکید مي‌کنند: «آنچه كه انسان از نخبگان جامعه و جريانات سياسي و گروه‌‌هاي سياسي انتظار دارد، اين است كه با اين حوادث، با اين خطوط دشمن، با بصيرت مواجه بشوند»
رهبر معظم انقلاب در نهایت در این موضوع می‌فرمایند: «گاهي سكوت كردن، كنار كشيدن، حرف نزدن، خودش كمك به فتنه است. در فتنه همه بايستي روشنگري كنند؛ همه بايستي بصيرت داشته باشند.» مرور این جملات مشخص مي‌سازد که «گاهی سکوت کردن، کنار کشیدن، حرف نزدن، خودش کمک به فتنه است» و همان گونه که مستحضرید این کلمات از لسان مقام معظم رهبری و ملهم از کتاب خدا و عترت رسول خدا، ساطع شده است.
لذا بهتر است که شما به خودتان رجوع کنید که راه حل، پاک کردن صورت مسئله نیست و این گمان در ما به‌وجود آمده است که در صدد تطهیر فتنه گام بر می‌دارید؛ بد نیست که به‌یاد بیاوریم که رهبر انقلاب در ادامه سخنان آن روز تذکر می‌دهند: «بصیرت احتياج دارد به اينكه ما شجاعت داشته باشيم، ترس نداشته باشيم؛ والا ترس از مال‌مان، ترس از جان‌مان، ترس از آبروي‌مان، انفعال در مقابل دشمن، ترس از جوّ، ترس از فضا؛ اگر اين حرف را بزنيم، عليه ما خواهند بود؛ اگر اين حرف را بزنيم، فلان لكه را به ما خواهند چسباند؛ اين ترس‌ها فهم انسان را هم مختل مي‌كند. گاهي انسان به خاطر اين ترس‌ها، به خاطر اين ملاحظات، صورتِ مسئله را درست نمي‌فهمد؛ نمي‌تواند مسئله را درست درك بكند و حل بكند؛ موجب اشتباه خواهد شد.»
ثانیاً؛ شما گفته‌اید که «تا کی قرار است این سخنان را مطرح کنید و ادامه دهید؟ چه چیزی عاید شما می‌شود؟ شما چقدر به فکر جامعه اعتنا می‌بخشید؟» و ما هم قبول داریم که باید دید «مشکل مردم چیست» و باید «از مشکلات مردم که اشتغال و گرانی است، سخن به میان» آورد و همانگونه که تاکنون تأکید کرده‌ایم باید سیاسیون و گروه‌های سیاسی به جای متلک پرانی سیاسی به مطالبات اصلی مردم که البته از جنس گفتمان انقلاب اسلامی است، بپردازند اما برای ما دانشجویان، روشن و واضح نیست که چرا شما همواره در سخنان‌تان سعی دارید تا اتفاقات ایام فتنه‌گون پس از انتخابات ریاست جمهوری را سبک و بی ارزش انگاشته تا به فراموشی سپرده شود؟! ایامی که ندای «این عمار» رهبر انقلاب حجت را بر همگان تمام می‌کرد را چگونه می‌شود نادیده انگاشت؟! آیا به نظر شما می‌شود چنین گمان کرد؟! مگر اینکه شما به وقایع پس از انتخابات آنگونه که برادر گرامتان «محمدجواد آقا» از قول شما نقل می‌کند بنگرید که ایام پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم، دعوای دو رقیب انتخابات یعنی احمدی نژاد و موسوی بوده است و لاغیر!
ثالثاً؛ ما هم قبول داریم که «برای اداره کشور بلد بودن و کاردان می‌خواهیم» اما ای کاش پاسخ مي‌دادید که شخص شما در کسوت مدیریت مجلس هشتم، اداره آن را به کدام سمت سوق داده اید؟ به سمت حل مشکلات مردم یا سیاسی تر کردن موضوعات؟
ای کاش می‌گفتید که مگر «وام 100 میلیونی»، «حقوق مادام‌العمر نمایندگان»، «کش‌دار شدن مصوبه نظارت نمایندگان»، «وقف یک شبه اموال دانشگاه آزاد» و کذا و کذا محصول همین مديريت نیست؟ ای کاش می‌گفتید که مجلس هشتم برای همین گرانی‌ها و مطالبات مردمی چند مصوبه به ثمر رسانده است؟ مجلسی که به نظر «سیاسی‌ورزی‌اش» بر «دغدغه‌مندی‌اش» برای حل مشکلات مردم می‌چربید!

 

توصيه‌هاي اخلاقي شيپورچي

 

به علت عدم توانايي متخصصان و دانشمندان جهان در ساختن كنتور جهت ثبت دروغ و نيز تغيير رنگ سريع و فوق العاده برخي سياسيون در سطح جهان كه حتي موجب شگفتي آفتاب پرست‌هاي آمازون نيز شده، شيپورچي تصميم گرفت شخصاً وارد ميدان شده و عليه اين همه هجمه‌هاي تخريبي از خودش راهبرد در وكنه!
1- به هيچ وجه نبايد به معادلان انقلاب! و قبايل سياسي آنها يعني جمعيت سوداگران از گل نازكتر بگوييد.
2- جريان انحرافي براي اين ساخته شده كه شما از ما انتقاد نكنيد! سعي كنيد انتقادات خود را به هر نحو و روشي به جريان انحرافي مرتبط كنيد! بنا بر محاسبات مهندسان عمران، هيچ ديواري كوتاهتر از ديوار جريان انحرافي نيست!
3- حرف‌ها و افشاگري‌هاي ما را باور كنيد. همين كه ما يك حرفي را بزنيم خودش سند است. كساني كه دنبال سند و مدرك هستند بي شك تحت تأثير تفكرات انحرافي هستن!
4- تنها جناح و قبيله ما حق فحش دادن و توهين و تهمت را داره. اين تهمت‌ها در راستاي نقد درون گفتماني و سازنده مي‌باشد! در دو سال گذشته بنا بر مصلحت‌هاي اخلاقي به اين نتيجه رسيديم كه تهمت‌ها و توهين‌هاي كاملاً اخلاقيمان! مؤثر مي‌باشد! در سال 91 به علت عدم باور كردن دروغ‌هاي مصلحت آميزمان از سوي مردم، مجبور به تغيير رفتار هستيم!
5- اگر فردي از قبيله ما در انتقادات دلسوزانه خود از دولتمردان از الفاظ مؤدبانه و لطيفي! همچون جاسوس، يهودي، منحرف، بهايي، سكولار، كافر حربي، خوارج و.... استفاده مي‌كند، تنها و تنها در راستاي تقويت روحيه همدلي! و وحدت! و تعامل سازنده! ميان دولت و مجلس و احزاب است! و هيچ معناي ديگري ندارد.
6- جبهه ملتهب به شدت نقد پذير است. اگر با ما نقدي حساب كنيد ما هم از خير نقد كردن شما مي‌گذريم! علت اصلي نقدها و توهين‌هاي مؤدبانه ما به دولت و بخصوص مشايي اينه كه متأسفانه به هيچ وجه نقدپذير نيست!
7- دروغ، تهمت و توهين‌هايتان را عليه دولت مصرف كنيد و به هيچ‌وجه به نيروهاي خودي حمله نكنيد!

جلسه‌اي به نام سازمان تبليغات و به كام جبهه متحد و شهرداري!
خبر اول اينكه براساس گزارش خبرنگار ، جلسه 2 ماه يك بار روحانيون منطقه شميرانات تهران كه به صورت يك روال عادي و هميشگي توسط سازمان تبليغات اسلامي شميرانات برگزار مي‌شود، اين بار تبديل به ميتينگ سياسي نامزدهاي انتخاباتي جبهه متحد اصولگرايان شده است. در اين جلسه كه روز شنبه در مسجد نور منطقه قيطريه تهران و به ميزباني شهرداري منطقه يك برگزار شده است! نامزدهايي همچون مصباحي‌مقدم، كازروني و مظفر حاضر بوده‌اند و پس از سخنراني به پرسش‌هاي روحانيون درخصوص مسائل انتخاباتي پاسخ گفته‌اند. از نكات قابل توجه اين جلسه اعتراض برخي حاضرين به استفاده از امكانات بيت‌المال توسط شهرداري منطقه يك و سازمان تبليغات اسلامي شميرانات براي برگزاري يك نشست انتخاباتي بوده كه غلامرضا مصباحي‌مقدم در برابر اين اعتراضات مي‌گويد: «قرار نيست ما در همه مسائل شما را قانع كنيم!» و سپس جلسه را ترك مي‌نمايد. گفتني است شهرداري منطقه يك در پايان جلسه فوق به هر كدام از حاضرين يك سيم‌كارت هديه داده است!


 

اعتراض بسيج دانشجويي به تناقض در برخوردهاي قضايي

 

نشريه سپيدار، ارگان رسمي بسيج دانشجويي دانشگاه تهران در سرمقاله شماره اخير خود نسبت به تناقض و تبعيض در برخوردهاي دستگاه قضايي اعتراض كرد. در بخشي از اين مقاله آمده است:
«موج برخوردهاي اخير دستگاه قضايي با فعالان حزب‌اللهي فضاي مجازي به مثابه «يورش به سنگرهاي خودي جنگ نرم» نگراني بسيار از دلسوزان انقلاب را برانگيخت.
فيلتر شدن اين سايت‌ها پس از بازنشر يك بيانيه‌ انتقادي درباره عملكرد رئيس مجلس صورت گرفت. همچنين يكي از روزنامه‌نگاران حزب‌اللهي به دليل نوشتن مقاله‌اي انتقادي درباره رئيس مجلس به دستور دادستاني بازداشت شد و مدتي را در انفرادي گذراند. سايت‌هايي كه يادداشت وي را بازنشر داده بودند نيز فيلتر شدند. پس از اين موج فيلترينگ، برخورد با وبلاگ‌نويسان حزب‌اللهي نيز شدت گرفت. نويسنده مقاله فوق در قسمت ديگري از مطلب خود مي‌نويسد: «احضار مديران مسئول سايت‌ها به دادستاني بدون احضاريه كتبي و با تماس تلفني رويه‌اي فراقانوني است. همچنين گرفتن تعهد كتبي مبني بر «عدم هرگونه انتقاد» از فردي خاص پس از رفع فيلتر -كه تنها راه مديران مسئول برخي سايت‌ها براي رفع فيلتر شدن سايت‌شان بوده است- فراقانوني و معارض با حقوق اساسي و قانوني رسانه‌هاست. با بي‌قانوني نمي‌توان مدعي برقراري قانون شد. به نظر مي‌رسد دستگاه قضايي تنها توهين به رئيس قوه مقننه را جرم مي‌داند و توهين به رئيس قوه مجريه را مجاز. كما اين كه گويي تنها تخريب يكي از نامزدهاي مجلس نهم (كه تصادفاً رئيس مجلس و وابسته به يك جناح سياسي خاص هم هست) را جرم مي‌داند. دادستاني در برخورد با فعالان حزب‌اللهي «توهين به رئيس مجلس»، «توهين به نمايندگان مجلس» و «توهين به نامزدهاي انتخابات مجلس» را عنوان جرم اعلام كرده است درحالي‌كه توهين‌هاي علني رسانه‌ها به رئيس‌جمهور و نامزدهاي ديگر مجلس (بخصوص نامزدهاي جريان سياسي رقيب آن جناح خاص) را بدون پيگرد باقي مي‌گذارد. برخوردهاي اخير و مطالبي كه دادستاني از آنها برداشت توهين و تخريب برخي طيف‌هاي حاضر در مجلس و رئيس آن را مي‌كند و همچنين انتقادهاي تند از دولت و طيف‌هاي مختلف حامي آن كه دادستاني از آنها هرگز برداشت توهين و تخريب نمي‌كند، اين گمان را به ذهن متبادر مي‌كند كه دستگاه‌ قضا به جاي اصل «برائت متهم» اصل «برائت منتقدين دولت» و «برائت رئيس مجلس و حاميان وي» را مدنظر قرار داده است.»

 

ارسال در تاريخ دو شنبه 11 ارديبهشت 1391برچسب:یارانه مجلس-هاشمی-موسوی-خاتمی-کروبی-دانلود-دانشگاه ازاد-لاریجانی, توسط محمد

نحوه اداره‌فعلی مجلس، کشور را به قهقرا می‌برد

 

نماینده تهران با اشاره به اینکه ریاست مجلس باید به جای ترزیق پول به عناوین مختلف به نمایندگان، امکاناتی را که آنان برای انجام کار مورد نیاز دارند، دراختیارشان قرار دهد، گفت: نحوه اداره فعلی مجلس کشور را به قهقرا می‌برد. مهدی کوچک زاده در گفت‌وگو با شبکه با بیان این مطلب که ریاست مجلس باید به عهده کسی باشد که نسبت به منافع ملت و مملکت حساس باشد، خاطر نشان کرد: ریاست مجلس نهم باید مجلس را از فضای در گیری و چالش و احساس تقابل با دولت بیرون بیاورد. وی ادامه داد: ریاست مجلس آینده باید از خودرأیی در اداره امور مجلس ‌پرهیز کند، که متأسفانه این آفت متوجه مجلس‌ هشتم بود و امیدواریم ریاست مجلس نهم به اجرای آئین نامه که مسئولیت سنگینی را متوجه هیأت رئیسه می‌کند، توجه داشته باشد. وی تأکید کرد: ریاست مجلس باید نسبت به هزینه شدن بیت‌المال حساس باشد. نماینده تهران با اشاره به اینکه طبق آئین‌نامه مجلس طرح دوفوریتی ، طرحی است که اگر تبدیل به قانون نشود موجب ضرر شایان توجهی به کشور می‌شود، افزود: سؤال ما اینجاست که اگر اصلاح 197 و 198 آئین‌نامه درخصوص طرح سؤال از رئیس‌جمهور به صورت عادی بررسی می‌شد، آیا ضرری به کشور می‌رسید.

ارسال در تاريخ دو شنبه 11 ارديبهشت 1391برچسب:یارانه مجلس-هاشمی-موسوی-خاتمی-کروبی-دانلود-دانشگاه ازاد, توسط محمد

 

پدرسالاري مدعيان

 

 

سعيد يوسفي‌پور

هر چند رئيس مجلس هشتم به پديده‌اي به نام پدرسالاري و اينكه برخي نمايندگان خود را از ساير همكارانشان نماينده‌تر مي‌دانند اعتقاد ندارد و به كلي آن را كتمان مي‌كند (به مصاحبه هفته گذشته ايشان با خبرگزاري ايسنا مراجعه نماييد.) اما رصد و بررسي دقيق كنش‌ها و واكنش‌هاي موجود در مجلس هشتم و رفتار بعضي از نمايندگان آن به خوبي نشان مي‌دهد متأسفانه قوه مقننه در چند سال گذشته به اين آفت دچار بوده است.
اين ادعا البته مستند به اظهارات چندين تن از نمايندگان مردم در مجلس نيز مي‌باشد چرا كه آنان هم كه اين پديده نامبارك را از نزديك لمس كرده‌اند معتقدند تعداد اندكي از نمايندگان مجلس به واسطه برخي ارتباطات، سوابق و سمت‌هاي تشكيلاتي‌شان خود را از همه نماينده‌تر دانسته و دائماً طي چند سال اخير در تلاش بوده‌اند فضاي عمومي مجلس را به سمت خواسته‌ها و اهداف خود و گروه و تشكيلاتشان منحرف نمايند.



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ شنبه 9 ارديبهشت 1391برچسب:یارانه مجلس-هاشمی-موسوی-خاتمی-کروبی-دانلود-دانشگاه ازاد-ابوموسی, توسط محمد

 

چرا احمدی نژاد به ابوموسی رفت اما محمدرضا شاه به بحرین نرفت؟ تلاش ناکام پزشکپور درباره بحرین

ترک همدانی، مصطفی - شاهنشاه اضافه فرمودند: 'گرفتن و حفظ کردن سرزمینی که مردم آن با شما ضدیت داشته باشند چه فایده‌ای خواهد داشت. قبل از هر چیز این عمل اشغال محسوب می‌شود. در هر اشغالی شما باید مراقب سلامت و امنیت نیروهای اشغال‌گر خود باشید و در تمام اوقات سربازان شما باید در خیابان‌ها پاس بدهند و پیوسته در معرض خطر گلوله ـ نارنجک و این قبیل مخاطرات باشند.
'سیاست و فلسفه ما این است که با اشغال و گرفتن سرزمین‌های دیگر از طریق زور مخالف باشیم... '

نمایش اسلاید
 
 

مصطفی ترک همدانی وکیل پایه یک دادگستری mostafa torke hamedani attorney at law چرا احمدی نژاد به ابوموسی رفت اما محمدرضا شاه به بحرین نرفت؟ تلاش ناکام پزشکپور درباره بحرین

 

 



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ شنبه 9 ارديبهشت 1391برچسب:یارانه مجلس-هاشمی-موسوی-خاتمی-کروبی-دانلود-دانشگاه ازاد-ابوموسی, توسط محمد

 
روزنامه جوان سفارشي براي گفت‌وگو با امين‌زاده نداده است
 
روزنامه جوان سفارشي براي گفت‌وگو با امين‌زاده نداده است
 
چهارشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۴۱


روزنامه جوان براي انجام گفت‌وگو با خانم الهام امين‌زاده، نماينده مجلس هيچگونه سفارشي به خبرنگاران خود نداده است.
در حالي كه خانم امين‌زاده پس از انتشار گفت وگويي از وي در روزنامه دولت اظهار مي‌دارد كه خبرنگار مربوطه اين مصاحبه را براي انتشار در روزنامه جوان با وي انجام داده بوده است، روزنامه جوان تأكيد مي‌كند كه هيچگونه سفارشي به خبرنگاران ثابت و يا حق‌التحرير خود براي انجام اين گفت‌وگو نداده است و اگر آنچه خانم امين‌زاده مي‌گويد، صحت داشته باشد، همكاران رسانه‌اي را به صداقت و دقت در انجام وظايف خطير رسانه‌اي توصيه مي‌كنيم.
از خانم امين‌زاده، گفت‌وگويي در روزنامه دولت در تاريخ ۶ ارديبهشت ۹۱ به چاپ رسيده است كه ظاهراً نوع انتخاب تيتر مغاير با اعتقادات و اظهارات وي بوده و منجر به واكنش اين نماينده مجلس شده و وي از اينكه خبرنگار مربوطه، اظهاراتي متفاوت براي محل چاپ مطلب داشته، شاكي است.                         کدخبر465506

ارسال در تاريخ پنج شنبه 7 ارديبهشت 1391برچسب:یارانه مجلس-هاشمی-موسوی-خاتمی-کروبی-دانلود-دانشگاه ازاد, توسط محمد

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 12 صفحه بعد