ارتباط 10 نماينده مجلس با پرونده فساد بانكي
خبر اول اين كه نماينده مردم شازند در مجلس روز گذشته گفت: براي مجلس عيب است كه ۱۰ نماينده آن با فساد بانكي اخير ارتباط داشتهاند. محمود احمديبيغش طي اخطاري در صحن علني مجلس به اصل 84 قانون اساسي استناد كرد و اظهار داشت: قصد داشتم اخطارم را قبل از رأيگيري در خصوص كليات طرح تغيير نحوه سؤال از رئيسجمهور ارائه دهم ولي فكر كردم برخي تصور ميكنند كه ميخواهم خلاف موج حركت كنم. وي با بيان اينكه قطعاً مجلس عصاره فضايل ملت است، افزود: وقتي نمايندگان مجلس به بيانات امام(ره) در مورد مجلس استناد ميكنند، بايد بدانند مجلسي از نظر امام(ره) در رأس امور است كه الگوي آن شهيد مدرس باشد. نماينده مردم شازند در اين خصوص گفت: «براي مجلس شوراي اسلامي عيب است كه در بين حدود 290 نفر نماينده، دادستان بگويد كه 10 نفر با قضيه فساد مالي ارتباط داشتند و هيچ وقت هم اسامي اين افراد اعلام نشده است، اين مجلس كجا عصاره فضايل ملت است؟» احمدي بيغش همچنين در گفتوگو با ايرنا از دادستان كل كشور خواست نمايندگان مرتبط با فساد بزرگ بانكي را معرفي كند.
معافيت كليه فرزندان ذكور شهدا و جاويدالاثران
رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا گفت: مطابق قانون جديد خدمت وظيفه عمومي همه فرزندان ذكور شهدا و جاويدالاثران از خدمت دوره ضرورت معاف ميشوند.
سردار حميد صدرالسادات با اعلام اين خبر افزود: به ازاي هر 24 ماه آزادگي،
25 درصد جانبازي و 30 ماه سابقه حضور در جبهه هر يك از والدين، يكي از فرزندان ذكور آنان معاف ميشود و در مورد معافيت كساني كه مدت حضور در جبهه يا مدت آزادگي و اسارت آنان به تنهايي در حد معافيت يك فرزند ذكور آنها نيست، درصد جانبازي و مدت حضور در جبهه و مدت اسارت آنان تجميع و محاسبه ميشود.
تشبيه دولت به جريانهاي سلفي در همايش رؤساي نمايندگي ايران در خارج از كشور!
خبر ديگر اين كه محمدجواد لاريجاني دبير ستاد حقوق بشر قوه قضائيه كه در همايش رؤساي نمايندگي ايران در خارج از كشور سخن ميگفت، تحت عنوان بررسي و مقايسه فضاي فكري حاكم بر جريان موهوم انحرافي، دولت جمهوري اسلامي را با جريانهاي سلفي حاكم بر برخي كشورهاي عربي و طالبان مقايسه كرد. وي در اين خصوص گفت: «در ايران، جريان سلفي زمينه ندارد و لذا يك بدل شيعي براي آن درست كردهاند كه اين همان جريان انحرافي است كه به ظاهر مدعي انقلابي بودن و طرفدار ولايت بودن است!» لاريجاني در بخش ديگري از سخنانش اظهار ميدارد: «اين جريان انحرافي با فتنه سال 88 همجنس است و براي فتنه جديد طراحي شده است!» نكته جالبتوجه اينكه اين سخنان هتاكانه كه كاملاً در جهت مقابل بيانات و سفارشات رهبر معظم انقلاب در سخنراني روز اول فروردين است، در جمع رؤساي نمايندگيهاي ايران در خارج از كشور مطرح ميشود و درصدد است اذهان سفيران جمهوري اسلامي را اينگونه آلوده كند. اما آيا جناب لاريجاني براي اين اتهامات واهي خود استناداتي هم دارند؟ و آيا قوه قضائيه به اين اتهامات يكي از مديران خود رسيدگي خواهد كرد؟
مارش ميهني حركت به سوي ابوموسي
خسرو معتضد
طي اين روزها و اين شبها سخنپراكنيهاي
بي.بي.سي، صداي امريكا، راديوهاي اماراتي و اذناب آنها افسرده خاطرم ميكند. خيلي دور برداشتهاند.
شيوخ محترم اكل از قفا فرموده، سفر رئيسجمهور به جزيره ايراني ابوموسي را فضولتاً و جسارتاً محكوم كرده و شيون به راه انداختهاند كه وحدت، حاكميت و استقلال كشور امارات متحده عربي خدشهدار شده و ايران به حق حاكميت كشور همسايه احترام نگذاشته است.
جيغ و فرياد و شيون و زاري راديوها و تلويزيونهاي امريكايي، انگليسي، اماراتي و ميراثخواران امپرياليسم مقبور چند شبانهروز ادامه مييابد. آنان روز روشن واقعيات مسلم را انكار كرده و جزاير ايراني را ملك پدري خود معرفي ميكنند.
دكتر احمدينژاد بسيار كار درست و پسنديدهاي كرد كه به جزيره ابوموسي رفت و از فرهنگ و تمدن درخشان و گسترده و كهن و قويم و قديم ايراني سخن گفت. مگر غير از اين است؟ كجا و كي جزيره بابا موسي (نام واقعي آن اين است) جزو سرزمينهاي عربي بوده است؟ مگر استعمار دريايي انگلستان ميتواند حقوق مسلم مالكيت ايران را بر جزاير ايراني تكذيب و تضييع كند؟
ادامه مطلب...
نادر قاضیپور نماینده مردم ارومیه در سخناني عجيب اظهار داشت: اگر به فکر دریاچه نباشیم، میلیونها آذریزبان که مسلمان و ولایتمدار و انقلابی و وطنپرست هستند، کوچ میکنند!
وزير بهداشت و درمان از نمايندگان مجلس درخواست كرد
مجلس بيانات رهبر معظم انقلاب در بخش درمان و سلامت را محقق كند
وزیر بهداشت و درمان گفت: با توجه به مشكلات بخش درمان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در زمان تصویب لایحه بودجه 91، تمهیداتی بیندیشند تا وقتی مردم بیمار میشوند، بيانات رهبر معظم انقلاب كه فرمودند: «اگر فردی بیمار شد جز رنج بیماری، رنج دیگری نداشته باشد»، محقق شود.
مرضیه وحید دستجردی با اشاره به مشكلات و نیازهای بخش درمان و سلامت كشور به ايرنا گفت: در حال حاضر كه لایحه بودجه 91 روال تصویب خود را در مجلس سپری میكند، نمایندگان باید به این مسئله توجه كنند كه همه مردم بیمه باشند، اما هنوز 10 درصد جمعیت كشور بیمه نیستند.
وی با تأكید بر اینكه باید عمق و سطح خدمات بیمهای در كشور افزایش یابد، خاطرنشان كرد : هم اكنون بیمهها بسیاری از خدمات و تجهیزات و وسایل مورد نیاز بیماران از جمله داروهای گرانقیمت بیماران خاص، مزمن و صعبالعلاج را پوشش نمیدهند. وزیر بهداشت تأكید كرد: باید به نحوی اقدام شود تا مردم در بخش درمان از جمله خرید دارو و بستری دغدغهای نداشته باشند، تحقق این برنامه مستلزم تخصيص اعتبار مناسبي در بودجه است.
وی درباره دیده شدن نیازها و خواسته های وزارت بهداشت در لایحه بودجه 91 ، اظهار كرد: آنچه در لایحه بودجه سال جاری دیده شده برای دوام وضع فعلی است؛ در حالی كه وضع فعلی را تحولی نمیدانیم كه بتواند ما را به اهداف بخش درمان و سلامت كشور در برنامه ایران 1404 برساند.
درخواست برخي نمايندگان از دولت براي سمت دولتي
خبر رسيده كه براساس گزارش برخي سايتهاي خبري طي هفتههاي گذشته، برخي نمايندگان مجلس هشتم كه در انتخابات مجلس نهم رأي نياوردهاند، از وزارتخانههاي مختلف تقاضاي اشتغال به كار كردند. اين عده از نمايندگان با نوشتن نامه و ارسال سوابق خود براي وزراي مختلف، خواستار سمتهاي دولتي شدهاند. به عنوان مثال، يكي از اين نمايندگان كه داراي دكتراي سياسي است، در نامهاي به صالحي وزير امور خارجه، خواستار انتصاب خود به عنوان سفير در يكي از كشورها شده است!
به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، محمود احمدی نژاد صبح امروز (یكشنبه) با همراهی 'محمدرضا رحیمی' معاون اول رییس جمهوری، عبدالرضا شیخ الاسلامی وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی و تعدادی دیگر از اعضای هیات دولت در محل مجلس شورای اسلامی حضور یافت و با استقبال ابوترابی، حسینیان و جمعی دیگر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی رو به رو شد، اما در آستانه ورود به صحن علنی مجلس شورای اسلامی آقای ابوترابی با اعلام اینكه تقاضای استیضاح از سوی عده ای از طراحان پس گرفته شده است، از رییس جمهور درخواست كرد تا در صحن علنی حضور نیابد.
رییس جمهور نیز با تاكید بر آمادگی برای پاسخگویی به استیضاح كنندگان، سه بار تصریح كرد كه دولت هیچ تعهدی در این خصوص نداده است.
احمدی نژاد بار دیگر بر آمادگی خود برای پاسخگویی به استیضاح كنندگان تاكید كرد، اما با قطعی شدن خبر پس گرفته شدن استیضاح و بنا به درخواست آقای ابوترابی مجلس شورای اسلامی را ترك كرد.
رئيس سابق صندوق تأميناجتماعي با اشاره به جوسازيهاي اخير عليه دولت: اگر دقت شود صندوق تأميناجتماعي و تغییرات مدیریت آن که این روزها بهانه استيضاح وزیر قرار گرفته یک مجموعه عظيم بيمهاي، درماني و اقتصادي است كه همواره در دولتها از حساسيت بالايي برخوردار ميباشند، بویژه در این مقطع که مردم، نماینده و وکیل مدافع واقعی را در رأس دولت دارند. تغييرات متعدد مديريتي در طول دولت نهم و دهم در اين سازمان هم نشانگر اين حساسيت است و نشان از دغدغه رئيس جمهور از سرنوشت 33 ميليون بيمه شده دارد. به نظر میرسد منافع عدهاي در اين است كه مديريت صندوق، از تغيير و تحول مصون مانده و روند سالهای گذشته را طي كند و کسی هم سر از روالهای جاری آنجا در نیاورد. در صورتي كه ارائه خدمات بهتر، نيازمند تحولاتي در مجموعه مدیریت و ساختارهای آنجا است. علي الظاهر شاهدیم هرگاه مديريت صندوق با اين جریانات حاکم و افراد خاص هماهنگ باشد، از حمايتهاي بيشتر و چالشهاي كمتري برخوردار است. هر گاه مدیریت صندوق در جهت پويايي و سلامت مجموعه گام بردارد مخالفتها و نقدها آغاز ميشود. بالاخره خدمات بهتر موجب رضایت 33 میلیون نفر ميشود که برخی آن را بر نمیتابند. در هر صورت اميدوارم با تعامل مثبت مجلس با دولت، موضوع در نهايت به نفع كارگران و بيمه شدگان و مصالح نظام حل شود.
هزينه اخلال در اقتصاد كشور را چه كسي مي پردازد
پس از بروز نوسان در بازارهاي طلا و ارز در سال گذشته بسياري از فعالان سياسي و اقتصادي با اظهارنظر در مورد دليل بروز اين نوسانات سعي كردند دولت خدمتگزار را مقصر اصلي اين ماجرا و افزايش كاذب قيمت در اين بازارها معرفي كنند. افزايش كاذب قيمت در بازار طلاو سكه درحالي روي ميداد كه ذخيره طلاي كشور در بالاترين ميزان خود قرار داشت و دولت با پيشبيني و تحليلي درست از فضاي اقتصادي در سال گذشته توانسته بود مقدار قابل توجهي به ذخاير طلاي كشور اضافه كند. نگاهي به نرخ برابري ارزهاي خارجي نيز نشان ميدهد كه در زمان افزايش قيمت دلار در داخل كشور، به دليل مشكلات اقتصادي در غرب از يك طرف و همچنين تلاش دولت براي فروش نفت با ارزهاي ديگر، ارزش دلار در برابر ارزهاي ديگر از جايگاه مطلوبي برخوردار نبوده است. برخي سايتهاي خبري و اطلاعرساني كه در سال گذشته عملكرد بسيار نامطلوبي در زمينهسازي براي افزايش كاذب قيمت داشتند در اوايل بهمن ماه قيمت دلار در بازار آزاد را تا مرز 20000 ريال اعلام كردند. در همين مقطع زماني شبكه خبري راشاتودي روسيه در تحليلي نوشت: «ايران در حال شكستن كمر دلار نفتي است. قبلاً كشورهاي ديگري تلاش كردند و نتوانستند اما ايران در حال موفق شدن است. دلار نفتي در سلامت اقتصاد امريكا تأثير بسزايي دارد و اين فرايند براي ايالات متحده يك فاجعه خواهد بود.» بنابراين گزارش، آنچه ايالات متحده را عصباني كرده و به اتخاذ تحريمهاي سخت عليه ايران واداشته است، كنار گذاشتن دلار به عنوان ارز معاملات بينالمللي توسط ايران بوده است. ايران ميخواسته با ارزي غير از دلار نفت خود را معامله كند اما ايالات متحده چنين تدبيري را نميتواند بپذيرد.افزايش قيمت دلار در بازار آزاد كشور در حالي رقم خورد كه در بازارهاي جهاني اوضاع كاملاً معكوس بود و دلار امريكا از جايگاه ممتازي نسبت به ساير ارزها برخوردار نبود. هرچند در آن زمان فشار رسانهاي سنگيني عليه دولت توسط منتقدان ايجاد شده بود اما رياست محترم جمهور بارها نسبت به اخلال گروهي در بازارهاي طلاو ارز هشدار دادند كه متأسفانه توسط نهادهاي نظارتي جدي گرفته نشد. فشار رسانهاي عليه دولت و سيل تهمتهايي كه توسط برخي رسانهها و به تعبير رهبر معظم انقلاب به صورت بي محابا به دولت نسبت داده ميشد كماكان ادامه داشت، تحليلهاي بي سر و ته و بدون منطق اقتصادي، دائماً بر اين نكته تأكيد داشت كه دولت خود موجب افزايش نرخ ارز شده تا هزينه يارانه ها و يا هزينه انتخاباتي خود را تأمين كند! تا اينكه وزير محترم اطلاعات در اواخر بهمن ماه در سخناني از همراهي برخي خوديها با دشمنان خارجي كشور در خريدهاي ميلياردي از بازار طلا وسكه خبر داد. از اين به بعد ديگر سر و صداي برخي سايتها كاهش يافت و برخي اقتصاد دانان! نمايندگان محترم مجلس و صاحبنظران سعي كردند از تحليل التهابات بازار خودداري كنند چرا كه حقيقت ماجرا با آنچه اين آقايان به عنوان تحليل منتشر ميكردند زمين تا آسمان فرق داشت. تا قبل از آنكه وزير محترم اطلاعات از نقش برخي خوديها و تلاطم ايجاد شده در بازارهاي ارز و طلا سخن بگويد اغلب كارشناسان، صاحبنظران و نمايندگاني كه در اين زمينه مصاحبه كرده يا تحليلي منتشر كردند بدون ارائه حتي يك سند سعي كردند به مردم اينگونه القا كنند كه به زعم آنان دولت بهصورت مستقيم يا تحت تأثير جرياني موسوم به جريان انحرافي عامل تلاطم در بازار است. اين در حالي است كه درگزارشي مستند در اوايل مهرماه از ورود منابع مالي چند ده ميلياردي شهرداري تهران به بازار طلا خبر داده بود. ظاهراً نزديك به دهها ميليارد تومان از مطالبات پيمانكاران و طلبكاران شهرداري تهران در اختيار شركت ساختمان و مسكن جهان بوده است كه بخش قابل توجهي از آن وارد بازار طلا و بورس شده است. چندي پيش سخنگوي اقتصادي دولت نيز در گفتوگوي اختصاصي با ويژه نامه نوروزي برهم ريختن بازار ارز و طلا توسط عدهاي خاص را تأييد كرد و گفت: تنها در يك نمونه يك مؤسسه مالي و اعتباري در بحبوحه نوسانات ارز و طلا تعداد 20 هزار سكه تمام بهار آزادي از بازار خريد كرده است.
ادامه مطلب...