شنيديم كه محمد سعيد ذاکري دبير سياسي هفتهنامه ۹ دي بهدليل انتشار يادداشتي (با عنوان علي لاريجاني از چه ميهراسد؟) در اين هفتهنامه سهشنبه شب احضار و بازداشت شد. دو تن از نويسندگان هفتهنامه 9 دي درخصوص اين مقاله احضار و بازداشت شدند.
محمدرضا نقدي البته ساعاتي بعد آزاد شد ولي ذاکري تا بعدازظهر روز گذشته همچنان در بازداشت به سر ميبرد. بر اساس اخبار به علت طلبه بودن ذاكري، دادگاه ويژه روحانيت وي را بازداشت نموده است.
گفتني است اينگونه برخوردهاي قوه قضائيه در برابر انتقاد در حالي انجام ميشود كه اهانت و توهين به رئيسجمهور در فضاي رسانهاي ظاهراً جزو اتهامات مورد نظر اين قوه نميباشد!
دستگاه قضايي لطفاً مطالعه بفرمايد
خبر ديگر اين كه عباس سليمي نمين در گفتوگويي تفصيلي با پايگاه اطلاعرساني جبهه متحد اصولگرايان ضمن آنكه منتخب ملت ايران را متوهم خواند، مدعي شد رئيسجمهور در فتنه سال88 مقصر است و يك طرف فتنه بوده و قصد زورآزمايي خياباني داشته است.
از دستگاه محترم قضايي خواهشمنديم اين گفتوگو را مطالعه بفرمايند و توضيح دهند در صورتي كه خطاب مصاحبه فوق به جاي رئيسجمهور يكي از قواي ديگر بود چه واكنشي نشان ميدادند؟
بحث داغ مهرداد بذرپاش و علي مطهري در دانشگاه خواجهنصير
موضوع مناظره: هاشمي رفسنجاني
در حالی که تنها 10 روز به نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی باقی است، برگزاری جلسات دانشجویی با محور انتخابات نیز رونق یافته و روز بهروز گرمتر و پرشورتر میشود.
در همین راستا، روز گذشته و در دانشگاه خواجهنصیر طوسی مناظرهای با حضور مهندس مهرداد بذرپاش، عضو جبهه متحد اصولگرایان و علی مطهری، نماینده مجلس و عضو جبهه صدای ملت برگزار شد. موضوع این همایش دانشجویی که با استقبال بسیار زیاد دانشجویان روبهرو شد، ویژگیهای مجلس مطلوب بود اما موضوع داغ مناظره به ماجرای رفتار اكبر هاشمیرفسنجانی در جریان فتنه 88 کشیده شد که در این میان علی مطهری به عنوان حامی و بذرپاش بهعنوان مخالف اكبر هاشمی به اظهارنظر پرداختند.
به گزارش خبرنگار «وطنامروز»، بذرپاش در این مناظره پس از بیان ویژگیهای مجلس مطلوب از جمله حضور نمایندگان با برنامه، به انتقاد از فضای ناعادلانه انتخاباتی پرداخت و گفت: الان عرصه رقابت ما شده عرصه چهرهها، چرا نباید اساتید دانشگاه یا جوان با توانمندی بالا سرلیست باشد؟ بنده آقای مطهری را فردی اصولگرا و در جبهه انقلاب میدانم و احترام خاصی برای او قائلم اما اگر مطهری نام مطهری را نداشت، میتوانست در مجلس رخنمایی کند؟! اگر کس دیگری بود، حتما نمیتوانست.
ادامه مطلب...
15 مصداق خيالي براي اثبات جريانی موهوم
خبر ديگر اين كه حسين فدايي، نماينده مجلس هشتم و كانديداي مجلس نهم كه بسيار سعي دارد خود را كاشف فتنه و انحراف بداند و البته سايت جبهه متحد اصولگرايان نيز مدعي است كه جريان فتنه و انحراف را وي براي نخستينبار مطرح كرده است، در گفتوگويي با همين سايت به بررسي جريان موهوم انحرافي پرداخته و براي اثبات آن 15 مصداق بيان كرده است. اين عضو جبهه متحد در اين گفتوگو سعي كرده است با مصداقسازي براي جريان موهوم انحرافي امروز و كنار هم قرار دادن آن با جريانات انحرافي از ابتداي انقلاب تا به حال و خلط مباحث، وجود جريان موهوم انحرافي را به قول خود اثبات كند. وي در تبيين يكي از مصداقهاي بارز جريان موهوم انحرافي ميگويد: «مصداق دوازدهم! نفي مديريت انبیاء است. يك عنصر انحرافي در پانزدهمين جشنواره تحقيقاتي علوم پزشكي رازي ميگويد: «حضرت نوح با 950 سال عمر نتوانست مديريت جامع كند و...» اين سخنان در حالي است كه رئيس دفتر رئيس جمهور كه اين سخنان منتسب به وي است، گفته بود نگذاشتند حضرت نوح مديريت كند، نه اينكه ايشان نتوانست!
سايت جبهه متحد اصولگرايان كه سعي كرده طي 5 سؤال مصداقهاي جريان موهوم انحرافي را از فدايي بپرسد تا به مقصد خود دست يابد و در اين شرايط وجود اين جريان موهومي را اثبات كند! در يكي از سؤالها با بيان اينكه در شرايط كنوني چه تعريفي از جريان انحرافي داريد، از قول وي مينويسد: جريان انحرافي يك باند سياسي - اقتصادي است كه با بهرهگيري از ظرفيتهاي درون نظام، در پي تثبيت و گسترش قدرت خود است! فدايي همچنين در پاسخ به اين سؤال كه چرا مقام معظم رهبري در اين سالها به انحراف اشاره نكردهاند، گفته: مقام معظم رهبري در سالگرد رحلت حضرت امام، تذكراتي درباره مكتب امام و انحراف از مكتب امام بيان داشتند! البته اي كاش خبرنگار سايت كميته 6+7 از فدايي درخصوص شاخصههاي اين انحراف در بيان رهبر معظم انقلاب و اينكه اين شاخصهها با چه كساني تطبيق ميكند نيز سؤالاتي ميپرسيد يا از خطبههاي معظم له در نماز جمعه تهران هم ذكري به ميان ميآورد.
بعضيها ميخواهند زرنگي كنند!
خبر اول اين كه مهدي كوچكزاده، از اعضاي جبهه پايداري طي سخناني در چهارمين نشست شوراي عمومي دفتر تحكيم وحدت از زرنگي برخي افراد در خصوص ناديده گرفتن انحراف هاشمي رفسنجاني گلايه كرد. كوچكزاده در اين خصوص گفت: «ما شاقول و معيار را نظر رهبري ميدانيم و در جبهه پايداري معيار انحراف در واقع انحراف از معيار ولي است. بنده زرنگي بعضي ها را نميپذيرم كه بخواهند با بزرگ كردن انحراف مشايي، انحراف هاشمي را بپوشانند؛ هاشمي ميگويد: بحران نميخوابد مگر اينكه ما به رأي مردم برگرديم. سؤال من اين است؛ مگر ما از رأي مردم گذشتهايم كه بخواهيم به آن برگرديم.» وي سپس با اشاره به فضاي موجود در مجلس در خصوص موضوع فساد بانكي ميگويد: «آقاي پورمحمدي 3ساعت در مجلس حرف زد كه بگويد اختلاس 3 هزار ميلياردی كار مشايي بود و روز بعدش در دانشگاه علم و صنعت گفت كه اين قضيه ربطي به مشايي و بقايي ندارد.»
پایان مذاکره با هاشمی درباره ریاست دانشگاه آزاد؟
دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی از ارائه گزارش هيات 5 نفره مذاکرهکننده با آیتالله هاشمی به این شورا خبر داد و گفت: امیدواریم تا هفته آینده ريیس جدید دانشگاه آزاد فعالیت خود را آغاز کند.
![]() |
گروه سياسي نمايندگان مجلس هشتم ديروز آخرين جلسه علني خود پيش از انتخابات را در حالي تشكيل دادند كه اعلام آمادگي رئيس جمهور براي پاسخ به سؤالهاي آنها در صحن علني مجلس از سوي نمايندگان بيپاسخ ماند.
به گزارش خبرنگار پارلماني ، هرچند همزمان با اعلام وصول طرح سؤال از رئيس جمهور، معاون پارلماني وي در مصاحبهاي از آمادگي دكتر احمدينژاد از هفته آينده براي حضور در مجلس و پاسخ به نمايندهها خبر داد اما اين پيشنهاد براي نمايندگاني كه براي حضور در حوزههاي انتخابيه و رسيدن به ماراتن انتخابات خود را آماده ميكنند چندان خوشايند نبود چرا كه آنها فكر مي كنند بهره خود را از 10 محور اعلام شده سؤال در روز سهشنبه بردهاند و شايد پاسخهاي رئيس جمهور پيش از انتخابات براي آنها در صحنعلني چندان خوشايند نباشد.
عباسعلي نورا، نماينده مردم زابل و زاهك و از
امضا كنندگان طرح سؤال از رئيس جمهور در واكنش به اعلام آمادگي معاون پارلماني رئيس جمهور گفت: اينكه آقاي ميرتاجالديني اعلام ميكند رئيس جمهور از هفته آينده آماده حضور در مجلس است يك حركت سياسي است! وي به مشغلههاي تبليغاتي نمايندگان در روزهاي آينده اشاره كرده و به خبرنگار گفت: نمايندهها الآن يك دستشان در حنا است و در فعاليت سياسي كار ميكنند. مگر نمايندهاي داريم كه به حوزه انتخابيه نرود، همين امروز هم به زور تشكيل جلسه داديم.
نورا با اعتقاد بر اينكه اگر رئيس جمهور پيش از انتخابات در صحن مجلس حاضر شود، اين موضوع تنشزا خواهد شد، ادامه داد: چرا عجله دارند در مجلس حاضر شوند در حالي كه اگر رئيس جمهور الآن بيايد و اين بحثها را مطرح كند تنش زا است.انتظـــار نداريم نكتـــه غير منتظرهاي مطرح شود
نورالله حيدري دستنايي، نماينده اردل و فارسان و از سوال كنندگان از رئيس جمهور نيز درباره اعلام وصول طرح سؤال از رئيس جمهور پيش از انتخابات و دعوت از رئيس جمهور به پاسخگويي بعد از انتخابات گفت: در اين زمانبندي هيچ تعمدي نبوده بلكه كاملاً سهوي بود كه اعلام وصول اين طرح با پايان عمر مجلس و نزديكي به زمان انتخابات مقارن شد.
اين نماينده اصولگراي مجلس در گفتوگو با گفت: ايرادي ندارد كه رئيس جمهور در روزهاي آينده براي پاسخگويي به مجلس بيايند اما طبق آئين نامه الآن مجلس تعطيل است و امكان حضور قانوني ايشان در مجلس وجود ندارد.
وي افزود: معتقدم بايد به جاي اين حواشي به اصل سؤال پرداخته شود و ما هيچ حساسيتي نداريم كه قبل يا بعد از انتخابات مطرح شود بلكه اصل موضوع بايد منطقي و آرام بررسي شود و نكته
غير منتظرهاي مطرح نشود.
چرا رئيس جمهور يك ماه پيش نگفت ميآيد؟!
در همين رابطه محمدمهدي پورفاطمي، نماينده دشتي و تنگستان بدون آنكه زمان اعلام وصول طرح را در نظر بگيرد و به اين نكته توجه داشته باشد كه زمانبندي در اين زمينه بر عهده نمايندگان و هيأت رئيسه است گفت: چرا رئيس جمهور حالا كه مجلس دارد تعطيل ميشود اعلام آمادگي ميكند و چرا يك ماه پيش اعلام نكرد كه حضور مييابد؟!
اين عضو فراكسيون اقليت مجلس در عين حال گفت: البته در صورت درخواست رئيس جمهور، مجلس ميتواند با يك رأي استمزاجي جلسه برگزار كند اما مشكل اينجا است كه نمايندگان درگير انتخابات هستند و بعد از انتخابات زمان بهتري براي اين كار است.
طراحان از سؤال استفاده ابزاري ميكنند
محمد ضابطي، نماينده مردم نطنز در مجلس شوراي اسلامي هم كه از امضا كنندگان سؤال از رئيس جمهور بود گفت: امضايم را كمتر از 10 روز پيش پس گرفتم. وي به خبرنگار گفت: من از ابتدا جزو سؤال كنندگان بودم اما بعد جزو كساني كه امضاي خود را پس گرفتند شدم به اين لحاظ كه احساس كردم انگيزه اصلي تغيير پيدا كرد و شايد كساني كه بعداً دنبال طرح سؤال بودند به نوعي از آن استفاده ابزاري ميكردند. اين نماينده مجلس در عين حال اظهار داشت: بعيد ميدانم كه رئيس جمهور قبل از انتخابات حضور پيدا كنند و تقريباً ميشود گفت آقاي ميرتاجالديني از اصطلاح قشنگ و گنگي استفاده كردند و گفتند سؤال از رئيس جمهور جنبه سياسي دارد. وقتي كه با اين جمله به استقبال ميآئيم يعني ميتوانيم نتيجه بگيريم كه به تبع كار سياسي، پاسخها هم ميتواند سياسي باشد.
وي درباره زمان اعلام وصول طرح سؤال هم گفت: بالاخره بايد به حد نصاب و به ثباتي ميرسيدند تا بتوانند اعلام وصول كنند اما بررسي سؤال در صحن قبل از انتخابات هم گرچه به دليل تعطيلي نمايندگان امكان پذير نيست اما چون سؤال نمايندگان اكثراً جنبه كيفي دارد و تغييري را در زندگي مردم ايجاد نميكند؛ سؤالات، توضيحات و شفافسازيهايي جنبه كيفي دارد. عماد حسيني، نماينده مردم قروه هم در اين زمينه گفت: حضور رئيس جمهور قطعاً به بعد از انتخابات ميافتد و اين روالي غير طبيعي نيست.
عدهاي با سؤال از رئيس جمهور ميخواهند بغض و كينه خود را خالي كنند
گفتني است بسياري از نمايندگان نيز اعلام وصول طرح سؤال از رئيس جمهور در مقطع فعلي را سياسي ميدانند. در اين زمينه نماينده مردم شازند در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اين كه طرح سؤال از رئيس جمهور برخلاف منافع ملي كشور است گفت: عدهاي با سؤال از رئيس جمهور ميخواهند بغض و كينه خود را خالي كنند. اصلاً برايشان مهم نيست رئيس جمهور چه بگويد، تنها ميخواهند حرف خود را به كرسي بنشانند. محمود احمدي بيغش، نماينده مردم شازند در مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با ايرنا با بيان اينكه طرح سؤال از رئيس جمهور بازي سياسي است،گفت: سؤال از رئيس جمهور مخالف با منافع ملي است.
طرح سؤال از رئيس جمهور به مصلحت كشور نبود
در همين حال نماينده مردم كرمانشاه در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به خدمات خوب دولتهاي احمدينژاد گفت: طرح سؤال از رئيس جمهوري به مصلحت كشور نبود. محمد كرمي راد تأكيد كرد: مردم خدمات دولت را قبول دارند و نبايد عدهاي سؤال از رئيس جمهور را در اين شرايط مطرح ميكردند و همچنين اين طرح نبايد در جلسه علني مجلس ارائه ميشد.
غلامحسين الهام عضو شوراي مركزي جبهه پايداري كه در مسجد امام صادق(ع) سخن ميگفت، با بيان اينكه «در هر انتخابات با چالشهايي مواجه بودهايم» تصريح كرد: حقيقتاً در اين كشور آزادي وجود دارد. در هر كشوري در چارچوب قوانين، محدوديتهايي وجود دارد. از اين آزادي بايد مسئولانه استفاده كرد و استفاده مسئولانه امروز اين است كه در انتخابات شركت كنيم.
وي افزود: انتخابات سرنوشت اسلام را تعيين ميكند و من احساس ميكنم كه انتخابات پيش رو از هر انتخابات ديگري حساستر است. اين انتخابات به اين خاطر خطير است كه اولين آزمون بعد از فتنه سال 88 است. پس از تلاشهايي كه دشمن انجام داد كه چهرههاي شاخص را مقابل انقلاب قرار دهد، اما مردم اين موج را كنار زدند.
الهام گفت: مجلس آينده با دولتي قرار است كار كند كه تبلور آرمانهاي مردم بوده و هست. اين دولت احياگر گفتمان عدالت و انقلاب بود و مردم با اين تصور به سمت آن آمدند و فتنه 88 را خاموش كردند. اين دولت پرچمدار گفتماني است كه در سال 84 احيا شد، لذا اين نقطه اميد بايد حفاظت شود.
وي تصريح كرد: بايد به سمت مجلسي حركت كنيم كه با اين گفتمان كه توسط اين دولت احيا شد، مطابقت كند. عدالتمحوري، مبارزه با اشرافيت و فساد، رفع تبعيضها، سفرهاي استاني و پركاري، ضعفهاي اين دولت نيست، برخي اين مسائل را ضعف دولت عنوان ميكنند چراكه ميخواهند انتقام سال 84 را بگيرند. استكبارستيزي از نقاط قوت دولت است. حال مجلس آينده با چنين دولتي چه نسبتي بايد داشته باشد. كساني بايد در مجلس باشند كه گفتمان دولت را تبيين كنند.
وي افزود: انرژي دولت فوقالعاده بود و ميخواست پرشتاب جلو برود، اما مجلس بهطور مرتب جلوي آن را سد كرد. دعواها بالا گرفت و اگر تعامل مجلس و دولت، تعاملي مبتني بر ارزشها بود، معارضه نميكردند.
مشاور حقوقي رئيسجمهور افزود: اما در مجلس هفتم به جاي مماشات با دولتي كه با آن همه ظرفيت روي كار آمده بود، با هم كل انداختيم. بايد از اين دولت حمايت ميشد، نه مچگيري. تعداد سؤالاتي كه از اين دولت شد بيسابقه بود. آقاي لنكراني مرتب در كميسيونها به سؤال كشيده ميشد. من نيز كه وزير دادگستري بودم سه بار براي سؤال به مجلس دعوت شدم. الهام با بيان اينكه «سؤال از رئيسجمهور در نظام رياستي مطرح نيست» گفت: اما در اين مجلس دائماً به دنبال سؤال از رئيسجمهور بودند. اكنون نيز آن را متهم ميكنند و همه ارزشها را زير سؤال ميبرند. بايد يك نسبت معقول، قانونمند و نظارتي بر اساس گفتمان امام(ره) و رهبري ميان مجلس آينده و دولت وجود داشته باشد. اگر مجلس آينده مخالف دولت باشد چالشهاي سختي پيشرو خواهيم داشت.
به خود آييم
علياكبر جوانفكر
بزرگ كردن مسائل كوچك و القاي بيمبناي وجود بحران در كشور از جمله روشهاي دشمنان براي مأيوس كردن ملت از انتخابات مجلس است. در كشوري كه كاملاً آرام و امن است و دستگاهها و مردم در حال كار و تلاش هستند بحراني وجود ندارد اما دشمنان و غافلان مدام از آن حرف ميزنند. مطالب فوق را رهبر معظم انقلاب در نماز جمعه روز گذشته بيان فرمودند.
اين براي نخستينبار نيست كه برخي افراد با هوچي گري و به راه انداختن هياهوهاي كاذب درصدد القاي بحران، ناامني و بيثباتي در كشور هستند. پرواضح است كه عدهاي از اين راه نان ميخورند، به خود موجوديت ميبخشند و موجوديت ديگران را زير سؤال ميبرند.
افراد يا جريانهايي امروز در صحنه سياسي و تبليغاتي كشور حضور دارند كه در طول ساليان گذشته و بويژه در دوراني كه حوزههاي مهمي از تصميمگيري و تصميمسازي را در اختيار داشتند، كارنامه عملكردي ضعيف و غيرقابل قبولي را از خود ارائه كردند و مردم نيز به همين سبب از آنها رو برگرفتهاند. آنها در حوزههاي مختلف و بويژه در سياست و اقتصاد پيوسته سرگرم تنش آفريني و ايجاد التهابات كاذب و بياساس براي مردم هستند. ادامه از همين صفحه ـ گاهي افراد يا جريانهايي با هدف تخريب كساني كه آنها را رقيب سياسي خويش ميپندارند، با طرح اتهامات بياساس، ميكوشند شرايط سياسي كشور را براي مردم بحراني جلوه دهند و از اين رهگذر مردم را نسبت به ديگران دچار سوءظن و ترديد كنند. در واقع اين افراد و جريانها، اعتماد و حسن ظن مردم را نشانه رفتهاند و ميكوشند با شبههافكني و طرح اتهامات، حسن اعتماد مردم را به بياعتمادي و بدگماني تبديل كنند زيرا تصور ميكنند كه از اين رهگذر ميتوانند نگاهها را به سوي خود معطوف سازند.
طرح اتهام بياساس «جريان انحرافي» به جمعي از خدمتگزاران و ياران صديق رئيس جمهور نيز با همين هدف صورت گرفته است. طراحان اين سناريو به خوبي ميدانند كه مردم به رئيس جمهور و همكاران صديق او اعتماد دارند و از آنها پشتيباني ميكنند و اين امر خوشايند كساني كه خود را صاحب اختيار كشور قلمداد ميكنند و ميخواهند بر همه امور مردم سيطره داشته باشند، نيست.
در حوزه اقتصاد نيز چنين است. عدهاي ثبات و آرامش در حوزههاي اقتصادي را برنميتابند زيرا آنها منافع خود را در ايجاد بيثباتي و ناامنيهاي اقتصادي تأمين ميكنند. كساني وجود دارند كه پيوسته با تحليلهاي مستمر اقتصادي، آمارهاي نگرانكننده و صد البته بياساس را به مردم ارائه ميدهند و نرخ تورمهاي لجام گسيخته را براي كشور پيشبيني و به ذهن و دل مردم القا ميكنند. آنها از اين طريق به دنبال ايجاد شرايطي هستند تا منافع بادآوردهاي را نصيب خود كنند.
دستهاي پيدا و پنهاني كه طي هفتههاي اخير در افزايش بيمنطق قيمت طلا و ارز فعال بود، در زمره همين دستهاي خيانتكار محسوب ميشود. آنها با ايجاد التهابات بياساس در جامعه كوشيدند شرايط كشور را بحراني جلوه دهند و مردم را به رفتارهايي متناسب با خواستههاي خود ترغيب كنند؛ رفتارهايي كه نتيجه آن سرازير شدن سودهاي سرشار ناشي از القاي شرايط بحراني به جيب عدهاي خاص است.
سخنان رهبر معظم انقلاب ناظر بر اين واقعيت روشن است كه ايران از لحاظ سياسي، اجتماعي و اقتصادي كاملاً با ثبات و آرام است و در مسير پيشرفتهاي بزرگ حركت ميكند. اميد است كساني كه از سرغفلت همچنان بر طبلهاي تو خالي بحران ميكوبند، به خود آيند و به جبران اشتباهاتي بپردازند كه خود آنها قبل از ديگران آسيب ديده اصلي آن خواهند بود.
تا دیروز زمانی که دولت اعلام کرد که تصمیم به هدفمند کردن یارانه ها دارد مجلس بلا فاصله اعلام کرد دولت باید لایحه به مجلس بیاورد دولت اعلام نمود قوانین اجرایئ این طرح موجود است ولی مجلس نپذیرفت دولت به مجلس لایحه داد واقایان نمایندگان بامخالفت های زیاد با بالاوپائین کردنها بالاخره این طرح راتصویب کردند ومجلسیان این مصوبه را یکی از افتخارات مجلس هشتم دانستند ودولتی که خود داوطلب اجرای این طرح بود را مثلا ملزم به اجرای قانون فوق کردند......واما حالا همان قانون وسیله ای برای مخالفت کردن عده ای از نمایندگان که خدا میداند پشت پرده چه زدوبندهای سیاسی انجام گرفته............وهمیشه مردم قربانی این سیاست بازیهابوده اند. خدایا ملت ایران را عاقبت بخیر گردان .لعنت خداونفرین ملت بر جریان موهوم انحرافی که افسانه ای بیش نیست باد.